lauantai 31. tammikuuta 2009

Vihje 3

Kevätpäiväntasaushuivista on nyt neulottu vihje 3. Lanka on ihanaa, ja huivikin alkaa näyttämään jo ihan huivilta. Mielestäni kaunis. 


torstai 29. tammikuuta 2009

Erilaisia käsitöitä

Blogissa on ollut hieman hiljaiseloa johtuen syksyn paksusta olosta ja nyt ajan on vienyt kokonaan tällainen pieni uuden vuodenlahja:) Neiti Nöttönen syntyi 31.12 valtaisalla kiireellä. Nimeä ei vielä ole keksitty, mutta sitä odotellessa voi ihastella Neitiä somassa mekkosessa ;) 

Käsitöitä en kerennyt tekemään moneen aikaan, mutta nyt kutimet on kaivettu naftaliinista. Valmistunut on 4 hahtuvaimua jämähahtuvasta 5,5 Novitan pyröpuikolla 4-kertaisesta hahtuvasta. Ehkä hieman liian paksuja, mutta hahtuva oli jotain purettua vuosikertalankaa, jonka jakaminen kahtia oli mahdoton tehtävä. Kuvaa en moisista lärpykkeistä ole viitsinyt ottaa. 

Puikoilla on lisäksi Ruska-huivi Villapallon ohjeen mukaan Secret Woolista tilatusta merinovillalangasta sekä Kevätpäiväntasaushuivi Lankakomeron KAL:n mukaan. Lisäksi olen ostastanut Dragon-huivin ohjeen Tuulialta, mutta en vielä ole sitä saanut. Toivottavasti sekin ei hyppäisi puikoille, kun ohjeen saan. 

Itselle vielä muistiin, että Ruska-huivissa on 5 KnitPicksit ja Kevätpäiväntasaushuivissa 4,5 KnitPicksit. 

Tekisi mieleni aloittaa uusimmasta Novitasta parikin neuletta, lähinnä sukkaa ja vauvanneuletta (muutoin lehti oli kyllä aikamoinen pettymys.. vanhan toistoa moneen otteeseen). Lisäksi Villilanka bloggasi ihanan keltaisen neuleen ja ohje huutelee, että sulla on siellä yli kilo Isoveljeä odottelemassa puikoille pääsyä. Itse asiassa täällä on joka nurkassa lankaa, jotka huutelee niin ettei omaa ääntään meinaa kuulla.

Mutta laitan ehkä myöhemmin kuvaa Kevätpäiväntasaushuivin edistymisestä. Lankana muuten TeeTeen Elegant. Ihanaa lankaa, jota ensi kertaa neulon.