sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Voittaja on ratkennut

Vihdoin poika kolme vee heräsi päiväuniltaan, ja hänen oli määrä toimia ylimmäisenä arpojana. Käsi nosti isänsä lippalakista RiikkaS:n lappusen. RiikkaS laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen valkonmieli at gmail . com :) Blogissasi kommentoin tarkempia ohjeita. 

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Peli poikki

Kilpailu poikki! 

Arvelin ensin, että valitsen mieluisimman vastauksen voittajaksi, mutta tulin siihen tulokseen, että se ei olisi oikeudenmukaista. Arvontaan siis menee. Huomenna viimeistään arvon. Nyt kirjoitellaan arvontalappuja :) 

torstai 2. heinäkuuta 2009

Vihdoinkin ruskaa

Vihdoinkin sain kuvat ladattua koneelle. Ruska on siis tullut etuajassa tänne :) Lankana SecretWoolista ostettua merinolankaa (josta en tykännyt laisinkaan) ja puikot 5mm. Huivista tuli ISO, 115cm*250cm. Meinasi tulla pingituksen kanssa ongelmia, mutta sain survottua 160cm leveään parisänkyyn, kun vain päätin. Huivi meni äidilleni syntymäpäivä/äitienpäivälahjaksi. 

Malli on Villapallon Ruska. Malli on kaunis, vaikka lehtien neulominen meinasi käydä todella tylsäksi. 


Ei meinannut sopia ollenkaan kokonaan kuvaan. 


Meidän pikkuneiti käärittynä huivin syleilyyn. 


Tästä näkee, että huivi on todellakin se surullisen kuuluisa soputeltta, mutta kohtahan se pitkä ja kylmä talvi on taas täällä. 


Ja ennenkuin totuus pääsee unohtumaan, niin kilpailuun voi vieläkin osallistua;) Koittakaahan ehdottaa malleja, joita en ole vielä tehnyt:D