perjantai 26. maaliskuuta 2010

Käpäliin lämmikettä

Kälylle piti tekemäni käpälän lämmittimet, että tietokoneella kirjoittaessa ei tassut jäätyisi. Tuttuun tapaan ajattelin tehdä nämä joululahjaksi, mutta siinä tietenkin oli muutamakin mutka matkassa. Malli sovittiin yhdessä jo viime keväänä, paha vain, että ne sormettomat tehtiin tasona. Ei minun hermoilleni sopivaa lainkaan. Itsenäisesti sitten vaihdoin mallia ja päädyin Knittyn Blackrose Wristletseihin. Malli oli tosi kiva ja mukava neuloa. Kälykin tykkäsi. Lankana teeteen punaista Alpakkaa ja puikkoina 2,5 puiset KnitPicksit.

  Sormettomat

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kevätaurinkoa ilmassa

Onhan sitä kaikkea taas valmistunut, mutta bloggaaminen on ollut jäissä. Tässä on kuitenkin pari tuotosta tämän vuoden valmistuneista:)

Kauluri valmistui keltaisesta Zitron Kokon langasta, joka on sopivan pehmeää ja ihanaa neulottavaa. Langan sain kanssa neulojalta syttinä. Neuloin Addin 3,5mm pyöröpuikoilla ja valmista tuli muutamassa tunnissa. Mallina Poinsettia muutaman vuoden takaisesta Knittysta, ja kokona isompi.

Kauluri 6

Kauluri 2

Samaan syssyyn tein pipon Adriafil New Zealand langasta. Värinä ärtsy sähkönsininen ja mallina ihanainen Lina. Aluksi meinasi hermot mennä kierrettyjen silmukoiden kanssa, mutta periksi antaminen ei ollut vaihtoehto. Malli oli helppo ja nopea neuloa, kierretyistä silmukoista huolimatta. Puikkoina oli Addin 4mm pyöröt. 

Pipo2


Mulla on muuten uusi leikkikalu:D Addi Clik setti nimittäin. Tilasin omani Titityystä jo tammikuussa. Puikonpäitten vaihtaminen on kätevää, mitään työkaluja ei tarvita, ja setissä on nokosti kokoja.