keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hittaasti mutta varmasti

Päivittäminen on jäänyt... eikä vähiten siksi, että eräs 3 vee sekoitti läppärin niin, että se puhui vain espanjaa. Tarvittiin useampi hermoja raastava soitto tukipalveluun, ennen kuin tämä rakkine saatiin toimimaan... niin ja kolme kertaa Windowsin asennus... Kaikki kuvat toki hävisi bitti avaruuteen :( Life is... 

Mutta anyway on jotain tullu tehtyäkin:) Sukkia on liukuhihnaillut ja ommeltukin on jotain. 

Tällaiset sukkaset tein erääseen vaihtoon. Malli on kaunis Sauna sukka Ullasta. Helppo neuloa, kun ensin harjoitteli sukan verran ja totesi, että jahas... liian pienet puikot. Puoli numeroa isommilla taas tuli liian löysää eikä minulla ollut välikoon puikkoja. Tilasin siis puikot Lankakamarista ja taas uusi yritys, joka tällä kertaa onnistui. 

Malli: Sauna-sukat

Lanka: Nalle lankaa oranssia 

Menekki: n. puoli kerää

Puikot: 2,75mm puiset KnitProt

Muuta: Kiva malli ja mie olin sen jopa ulkoa. Järkyttävän kätevää, kun ei koko ajan tarvinnut tuijottaa mallia. Tykkäsin myös sukkien väristä. Puikoilla oli virkistävää neuloa, kun ne olivat kevyet ja lyhkäiset. Koko oli muuten 37. En ole tainnut koskaan aikaisemmin tehdä sen kokoista sukkaa :D


Ystävälle lupasin tehdä sukat syntymäpäivälahjaksi. Synttärit tosin oli jo huhtikuussa, mutta tarviihan sitä täällä Suomen suvessa (joka tunnetusti on lyhyt ja vähäluminen) myös villasukkia. Lanka on ihanan pehmeää ja aluksi tuntui tosi hankalalta neuloa, mutta toisen sukan lopussa oli jo mukavaa neuloskella menemään. 

Malli: oma pää

Lanka: muistaakseni FortissimaSocka Mexico (vauva on syönyt vyötteen) 

Puikot: 2,5mm

Muuta: ristikko kantalappu ja muuten perussukkaa alusta loppuun :) Nää oli sitten ne toiset 37 sukat. 


Ensimmäisen sukan kanssa samaan paikkaan lähti myös alla olevat lasten sukat. 

Malli: Novita

Lanka: itse värjättyä pässinpökkimää ja luonnon harmaata 3-säikeistä

Puikot: 3,5mm Addi

Muuta: Koot 28 ja 22 tai jotain sinne päin. 


Poika tahtoi lippiksen. Ihan kuin niitä ei olisi nurkat väärällään jo muutenkin. Äiti kuitenkin heltyi ja tarttui tuumasta toimeen. Malli on Ottobren (lehteä ei kyllä millään enää jaksa kaivaa esiin) ja päällikangas on ostettu Ottobreltä pari vuotta sitten. Vuorikangas on vanhaa pussilakanaa, kun en jaksanut muuta puuvillaa etsiä ja hyvinhän tuo asiansa ajoi. Ensimmäisessä kuvassa jaksettiin vielä käyttäytyä;) 


Loput kuvat menikin sitten pelleilyksi ja perässä juoksemiseksi. :D 

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hihii! aivan mainio Kummipoitsu <3

sari kirjoitti...

Ihania sukkasia ja vekkulin näköinen pojan pötkäle :)

Tiina kirjoitti...

Mun sukat oli kyllä todella suuressa käytössä koko juhannuksen ja sain ne juuri silloin kuin niitä eniten tarvitsin. Ja ompas yllättävää että kummityttö on syönyt jotain paperia :)

Kaisa kirjoitti...

Olivatko kuvat sulla Omissa tiedostoissa? Se nimittäin tyhjentyy, jos Windowsin asentaa uudestaan... Sami on vannottanut, että IKINÄ ei saa mitään tärkeää laittaa Omiin tiedostoihin (miksi se sitten on siellä valmiina, en ymmärrä! :). Eli kannattaa vastaisen varalle tehdä kuville ym. tärkeälle oma kansionsa johonkin muualle kovalevylle.