tiistai 8. helmikuuta 2011

Olen hamsteri.

Hamsterikuu on sitten käsillä. Mieki päätin osallistua, koska oletettavasti langasta ei tule olemaan puutetta. Mie laitoin heti ensimmäisen päivän kunniaksi puikoille käsinvärjättyjä villalankoja, joiden tarkkaa koostumusta ei voi enää tarkalleen tietää. Teen tilkkuja, joista toivottavasti joskus muotoutuu ihana torkkupeitto. Osa langoista oli ehkä hitusen saanut liikaa lämpöä osakseen, mutta torkkupeitossa lienevät ihan hyviä silti. Tällä hetkellä tilkkuja on kasassa 14 ja 15. on puikoilla. Lankaa olisi varmaan vielä toisenmoiseen peittoon, mikäli vaan intoa riittäisi. Keskimääräinen neulomistahti on siis ollut 2 tilkkua per päivä. Ihan kiitettävää mielestäni. Varsinkin, kun perhe on kasvanut yhdellä likkalapsella.

2 kommenttia:

ertzu kirjoitti...

voi kun on ihuna pikku kisu..meillä on tankit elvis ja tollo...hauskaa viikonloppua ja ajattelin linkittää sut blogiini jos saan luvan

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihana kisu, aivan syötävän ihanainen! Meillä on hiukkasen vanhempi ja isompi valko-musta-harmaa Sepi-kisu, joka tosin luulee olevansa koira, vieläpä noutaja.