lauantai 15. lokakuuta 2011

Sukkailua satoon

Pitkään on taas ollut blogihiljaisuutta, mutta kun joka paikkaan ei tunnu riittävän vetoa. Sukkasatoon osallistun, ja uhosin ainakin yhden sukkaparin valmistuvan määräaikaan mennessä. Niin onneksi tapahtuikin. Tein Bonesit (rävel it) mainion Neulekirjan ohjeella. Lankana Cascaden Heritage, puikot 2,5mm, lankaa kului 62 grammaa ja koko M. Olisin ehkä voinut tehdä L koonkin, mutta ensimmäinen yritys meni puihin. Vaihdoin langan ja puikkokoon. Nämä nättiset lähtenevät kuitenkin pukinkonttia täyttämään, koska ovat himpun verran minulle pienet. Itselle neulon ehkä isommat joskus. Sitten kun muisto kierretyistä silmukoista unohtuu:)


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kukkuu!

Yritän kunnostautua ja käydä kommentoimassa itsekin, kun taas koitan elvyttää omaa blogiani.

Me tullaan helmikuun alussa ja olisi NIIN kovin kiva tavata teitä taas. Mies juuri eilen illalla muisteli, miten kivaa oli viimeeksikin. Poronkäristys näytteli aika suurta osaa niissä muisteloissa, mutta kyllä se toisteli sitäkin, että olisi niin kiva nähdä teitä taas.

Bonesit pitäisi itsekin saada puikoille. Ehkä otankin jo tänään :)

alarwyn kirjoitti...

Munkin Boneseista tuli ihan hitusen liian pienet! Tosin, voi olla, että olin vaan kovin kärsimätön ja aloitin kaventamisen aavistuksen liian aikaisin. (Mitään en myönnä!) Mun pitää tulla kanssa sinne käymään ja pian, kiitos! Mulla on ikävä mun Rávdnáa. <3