keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Hermot meni

Ja sen kyllä huomaa... Vuodatus halusi takkuilla kanssani, vaikka yleensä minulla ei mene kovin herkästi hermot niin nyt kyllä täytyy sanoa, että ehkä bloggaan jatkossa täällä. Katsotaan kauanko tämä homma toimii:)

Syy miksi ne hermot meni, oli tietysti uudet hienot lapaset ja pipo, jotka halusin heti esitellä koko valtakunnalle;)

Ensin valmistui tämä pipo. Lankana on Marks ja Kattensin lanka jonka tarkempaa nimeä en nyt muista, mutta hieman liikaa ehkä akryyliä sisältää. Peruspipo neulottu 2o 2n ribillä ja koristeeksi virkkasin kukkasen.

Lapaset ovat olleet teon alla jo varmaan neljä vuotta, mutta tänään sain lopulta aikaiseksi päätellä langat ja tehtyä lapasiin nyörit. Nyöreittä ei lapasia voi säilyttää, sillä muutoin ne ovat aina hukassa. Lankana on Nalle- lanka ja malli on napattu jostain vanhasta kirjasta. Kauniit mielestäni ja hurjan lämpimän oloiset. Puikkoina luultavasta jotain 3 luokkaa.


Tässäpä tämä aloituspostaus. Hermo lepää nyt, kun olen saanut tämän suuren luomisen tuskan ulos:)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin Sinut uusien blogien listalta.Tunturin tyttöjä minäkin,vaikka nyt asustelenkin Pirkanmaalla.-Tervetuloa tähän "virtuaaliseen ompeluseuraan",jossa itse olen viihtynyt runsaan vuoden.-Nappaanpa Sinut suosikkilistalleni noiden ihanien lapasten innostamana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tulinpa kurkkaamaan sinun "ompeluseuran" sivuja.Hienoja käsitöitä olet värkännyt. Heh, ja niitten teossako ei muka mene hermot?

-Mikko-

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistan kautta pölähin. Aivan ihanat lapaset:)
Mukavaa tiistai-iltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa nätit lapaset, muistatko yhtään mistä kirjasta on malli?

Merith kirjoitti...

Se oli joku vanhojen mallien kirja, oisko ollu jotain virolaisia tai vastaavia. Ohjeita oli myös mm. kierrereunuksen tekemiseen. Lainasin kirjastosta.