keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Paketti ja Ravelry kutsu

Pääsin kuin pääsinkin sisään Ravelryyn. Kutsu oli tullut jo eilen enkä puusilmä ollut huomannut sitä:O Järkyttävää huolimattomuutta... Minusta sivusto vaikutti sekavalta, mutta eiköhän se siitä kun sitä oppii ensinnä käyttämään. Nyt mie olen kipeänä ja vaan käväisemässä koululla, mutta kotiin taidan mennä nukkumaan. Muuten tämä syksy olisi ihanaa aikaa mutta, kun kaikki taudit jyllää. Saisi jo talvi tulla.

Lisäksi sain ihanan paketin Liisalta. Roosaa Rose mohairia kerällisen ja calorimetryn, josta on kuva hänen blogissaan. Mohairkerä varmaan muotoutuu huiviksi ja calorimetry pitää hiukset kurissa räväkämmässäkin menossa;) Ja lahjonnan syyhän on taannoinen tasalukubongaus Liisan blogissa.

Käsitöiden saralla ei ole mitään uutta. Hieman olen kerennyt neulomaan pojan kaarrokeneuletta. Muutain kuvio enää puuttuisi ja viimeistely. Jos vain kerkiäisin sitä neulomaan pari tuntia niin olisi varmaan jo valmis. Eilinen tosin meni siihen, että poika kiikkuu pöydälle ja mie nostan takasin lattialle. Sitten mennään rukkaamaan hellan nappuloita ja taas äiti juoksee perässä:) Ei tullut tehtyä kuin 3 kierrosta koko illan aikana. Eikähän tämä tästä kumminkin iloksi muutu, kun tänään on viimeinen päivä langatonta lokakuutakin;)

Ei kommentteja: