lauantai 3. marraskuuta 2007

Kaarrokeneule

Sain pojan kaarrokeneuleen vihdoin valmiiksi. Tein jopa kuten ohje käski... ei taaskaan olisi kannattanut. Resoreihin käytän seuraavaksi joko samankokoista puikkoa kuin muutenkin tai sitten teen resorin pienemmällä puikolla, mutta lisään resorin jälkeen lisättävät silmukat jo luontikerroksella. Tuli mielestäni hihansuista vähän tiukat, mutta ei ole halua alkaa niitä vielä ainakaan fiksaamaan. Värit ovat kirjavat, koska luulin sinistä lankaa olevan enemmänkin, mutta eihän sitä sitten ollutkaan ja lanka loppui kesken. Sitkeänä sissinä päätin, että nyt en ala metsästämään uutta lankaa, vaan suvereenisti otin ruskean uudeksi pohjalangaksi. Mielestäni pusero on oikein kiva. Ainakin poika tykkäsi paidasta ja se oli heti hoidossakin päällä, kun en saanut ottaa enää kokeilun jälkeen paitaa pois :)

On hieman haasteellista yrittää kuvata puoltoistavuotiasta poikaa, joka on päättänyt lähteä päiväkotiin. Äiti sai päähänsä pari kertaa paistinlastasta, kun ei käsittänyt alkaa kenkiä pukemaan nokko ajoissa;)


Pääsimme onneksi sinne hoitoonkin asti. Ihana tunne kun on jotain saanut valmiiksi asti, tämä on nimittäin ensimmäinen kokonainen villapaita jonka olen kutonut alusta loppuun asti itse. On niin voittaja fiilis;) Paita on ollut valmiina jo muutaman päivän, mutta aika tuntuu taas olevan kortilla ja lenssu ei ole ihan kokonaan etsinyt uutta loppusijoituskohdetta, joten hieman on hankaluutta ollut. Seuraavaksi taidan pureutua Mambotakin syvimpään olemukseen.

8 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Hieno paita! Ja onnea ensimmäisen villapaidan johdosta :)

Tuo pienten lasten kuvaaminen kyllä on vaikeaa, mutta hienosti ole onnistunut :D

Kaksonen kirjoitti...

Tosi hieno paita ja poikasi on mukavan näköinen napero! Paistinlasta taitaa todellakin olla kädessä, voi äippä-rukkaa..

Kate kirjoitti...

Hieno paita

Merith kirjoitti...

Eihän täällä leikitäkään muilla vermeillä kuin paistinlastoilla ja muilla keittiövempeleillä. Kiitokset kehuista. On vieläkin euforinen olo, kun on jotain noinkin "suuri"töistä saanut aikaiseksi:)

Saiu kirjoitti...

oi miten kiva paita... ehkä mäkin joskus...

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen paita :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea paita! Onnittelut!

satumh kirjoitti...

kiitti vinkkauksesta. olinkin tään nähnyt jossain muuten muistanut että kenen blogissa. täällähän se. :) minä muuten neulon yleensä aina samoilla puikoilla sekä neuleet että niiden resorit, ihan ani harvoin tulee vaihdettua vaikka ohje sanois mitä. :)