maanantai 26. marraskuuta 2007

Muistutukseksi

Muistiin itselle... Nalle langasta lapasia kirjoneuleena neulottaessa on syytä käyttää 3,5 puikkoja (vähintään) eikä 3. Nimimerkillä yksi hyvin epäilyttävän näköinen Hello Yarnin Pirates lapanen valmis.. käsialan jälki ei ole mitenkään mahtavaa...

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

niin se käsiala on erilainen eri ihmisillä. Kirjoneuleessa käytän nallessa kolmosia ja 7-veikassa 3,5, niillä olen saanut siistiä jälkeä.

Kaksonen kirjoitti...

Neule- ja virkkauskäsiala muuttuu iän myötä, kuten muukin käsiala. Ainakin minulla on näin käynyt. Huomaan sen siitä, jos joku työ on jäänyt kesken ja yritän jatkaa sitä, niin tulee ihan erilaista jälkeä, vaikka tekisin samoilla puikoilla/koukulla.

Merith kirjoitti...

Mulla on suhteellisen normaali käsiala, mutta kirjoneuletta tehdessä tuntuu, että jos teen normaaleilla puikoilla niin menee liikaa kasaan se neule. En todellakaan ole mestari kirjoneuleissa, mutta sinnillä täytyy aina yrittää;)

Talsu kirjoitti...

minä huomasin kirjoneuleessa ihan saman menneellä viikolla, tosin seiskaveikan kanssa. 3,5mm puikot ei olleet hyvät, mutta 3,75mm bambut olikin sitten passelit :)

Kaksonen kirjoitti...

Merith hoi! Olet voittanut blogini arvonnassa! Käyhän kurkkaamassa.