tiistai 12. helmikuuta 2008

Huhuu!!!

Tämmöinen pieni pöllö tuli virkattua eilen. Sen esikuva löytyy täältä. Ohjeita otukseen ei ollut, joten tämä onnistui lopulta kokeilemalla. Ei ole onneksi intoa alkaa tilaamaan öttiäisen teko ohjeita meren takaa. Alkuperäisessä silmät on virkattu, mutta minulla ei ole niin ohutta lankaa täällä. Keksin sitten tilkuista väsätä silmät ja napit toimii yhtä hyvin kuin tekosilmätkin;)



Aika tyytyväinen olen pöllöön. Se näyttää käsintehdyltä ja niin pitääkin. Eikä siivetkään ole samalla kohtaa, mutta onko sitä ihmisetkään niin täydellisiä:D

Lanka: Rintaosa on itse värjättyä Isoveljeä ja muuten 7-veljestä. Lanka on värjätty jauhemaisilla elintarvikeväreillä mikrossa.

Koukku: 3 koukku sattui koukkulaatikosta käteen. Tuli sopivan tiukkaa, että täytteet pysyy sisällä.

Muuta: Silmät ja nokka on verkaa ja napit on löytö nappilaatikosta. Ompelin osat ompelulangalla kiinni pöllöön. Täytteenä on vanhan tyynyn sisustaa. Mietinnässä on, että tekisinkö pöllölle jalat vielä.

Isä: Olin ihan unohtanut kaulurin. On sitä jo aloiteltu. Jos J löytää aloitelman ja tuo sen tänne, niin koitan ensi viikolla tehdä valmiiksi. Viikonloppuna on porokisat.

JA HUOMIO KAIKILLE:

LAUANTAINA 16.2 KLO: 12 ALKAEN POROKISAT MÄNTYVAARASSA ROVANIEMELLÄ! KAIKKI MUKAAN INNOLLA TSEMPPAAMAAN! Kisat jatkuu sununtaina klo: 11.

Lisätietoja porokisoista löytyy TÄÄLTÄ!

4 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihana pöllö!

Merith kirjoitti...

Se on aika ruttuinen, mutta tosi suloinen. Poika yrittää pummia sitä leikkeihinsä, mutta kun napit irtoaa niin herkästi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Missäs päin oot maaliskuussa 15-pääsiäinen päivä? Ollaan tulossa pohjoiseen.

T: Virpi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaulurista. Vielä sille on käyttöä tänä keväänä. Se on hyvä kun ei kutita kaulaa ja värikin on ihan käypä. Terveisiä kaikille teille!