perjantai 14. maaliskuuta 2008

Megapostaus

Olen saanut valmiiksi vaikka ja mitä, mutta postaaminen on ollut kovin työlästä. Aurinkoakaan ei ole näkynyt moneen päivään. Sen takia täytyi saada tällaiset hienot sukkaset piristämään päivää.

Lanka: Janne hieman vajavat kerät kumpaakin väriä
Puikot: 3,5 Addit
Malli: omaa tuotantoa



Kämmekkäät tein jo aikaa sitten. Ovat liian lämpimät, mutta muuten ihan mukavat. Tarkoitus oli saada nämä lämmittämään ranteita tietokoneella työskentelyyn, mutta tahtoo kädet hikoontua liiaksi.

Lanka: tee teen Alpakkaa melkein kerä
Malli:
Ullaneuleen rinsessakämmekkäät
Puikot: 2,5


Annelle olen väsäillyt uusimman Ullan ohjeella tämmöisiä villapöpiä. Helpot tehdä, jos tuo luetun ymmärtäminen olisi vähänkään parempi. Viimeiset vasta tuli ohjeen mukaiset. Niinhän sitä kyllä sanotaan, että kertaus on opintojen äiti.

Malli: Ullaneuleen villapöpät

Lanka: kaksisäikeinen hahtuva

Koko: kaksi on kakkoskokoa ja yhdet kolmosta

Menekki: kolmiin pöpiin meni melkein koko kerä hahtuvaa

Puikot: 80 senttiset 5mm Addit (kuka sanoi, että 40 senttiä on ainoa oikea koko)

Mitähän sitä nyt keksisi tehdä... Kaverille on sukat puikoilla, mutta hieman koon suhteen on epäilyksiä. Voi olla valtaisat. Mutkasukat on jäähyllä. Eivät kerta kaikkiaan halua olla sopivat. Laitoin ne nurkkaan häpeämään ja miettimään tekosiaan. Jospa ensi kerralla olisivat myöntyväisemmät olemaan yhteistyössä. Revontulihuivista haaveilen. Tarvisin toisen huivin käyttöön. Sagittaria riepu on kohta uuden pingotuksen edessä. Tarvinnee pesua. Takkiakin pitäisi kutoa, mutta ohje on mystisesti ottanut käpälät alleen ja häipynyt. Lisäksi tuolla on noin sata muuta hommaa, jotka odottavat tekijäänsä. Mutta nyt tää tyttö lähtee hakemaan prillejään kaupasta :D

3 kommenttia:

- Sandi - kirjoitti...

Wow, how productive! Love those little pants - too cute.

Anonyymi kirjoitti...

Jopa olet taas saanut valmiiksi kaikkea kaunista ja käytännöllistä ;)

satumh kirjoitti...

mulla ois kans aikeissa tehdä noita villapöpiä joku kerta. kaverin syksyllä syntyvälle vauvalle. :)