tiistai 30. syyskuuta 2008

Megapostaus vaihteen vuoksi :)

Taas on kerinnyt valmistumaan vaikka ja mitä. En vain kerta kaikkiaan saa mitään aikaiseksi, en edes kuvien siirtoa tietokoneelle.

Jo kesäkuussa on valmistunut nämä perinteiset pussukat. Kahvipussi, sokeripussi ja suolapussi. Materiaalina käsin parkittu poronnahka ja tekosuoni.


Samaiset pussit nurmikolla. Bloggeri päättää heittää ton kuvan noin kenolleen, mutta ylhäältä alaspäin kyseessä on suola-, sokeri- ja kahvipussi.


Poika näki mun puikot toimettomana ja toi ne mulle. "Kuvo mulle sukat." - Kävi tomera komento. Minkäs siinä äitin auttoi muuta, kun hakea lankaa kätköistään ja alkaa toimeen. Tuloksena myös lapaset, koska setti se olla pitää.

Lanka: itse värjättyä Virtain villan 3-säikeistä (metsäkurjenpolvi)
Puikot: 3,5 Addit
Mallit: omia, sukassa ranskalainen kantapää ja lapasessa peukalokiila
Koko: 2,5 vuotiaalle sopivat


Masuasukille täytyi myös kutoa villaista. Niitähän ei koskaan ole liikaa... eihän? Novitan ohjeilla syntyi siis setti, johon kuuluu olkainpöksyt, villatakki ja hattu.

Malli: Novita
Lanka: luonnonvalkoinen Novita Wool
Puikot: 3,5 Addit
Menekki: n. 300g
Muuta: Napit on ostettu varta vasten Riihimäen nappiputiikista

Myssyyn täytyisi vielä löytää valkoista silkkinauhaa. Neulotut putket olivat mun silmääni epäesteettiset.

Sukkasatokin on käynnissä, ja kiireenvilkkaa täytyi korkata sekin. Olen saanut arpajaislahjaki Austerman Steppiä ja haaveillut ohuista ja istuvista sukista. Nyt vihdoin onnistuin sellaiset neulasemaan.

Malli: oma
Lanka: Austerman Step
Puikot: 2,5 Addit
Menekki: n 60 g
Koko: 39


Oli pitkästä aikaa ihan mukavaa neulottavaa ja ihanan istuvat sukat onnistuin tekemään. Näissä on 56s, ranskalainen kantapää ja kiilakavennukset. Näitä tarttis ihan selvästi tehä vielä toisetkin. Nämä löytyvät myös sukkasadosta:)

Joululahjaneuleitakin on kovasti jo tehty, joten maltti on valttia. Poika tosin on saanut jo kaulurin, jota en ole vielä kuvannut. Joten siitä lisää myöhemmin ja toivottavasti parempien kuvien kera.

Ei kommentteja: