sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Haalari ja villikset

Ompelun sarallakin on uutuuksia esiteltävänä. Sain SK 9/2008 kaavalla tehtyä pojalle 98 cm fleecehaalarin. Jopa vetskarin ompelu sujui kerralla. Niskaan olisi vielä voinut ommella ripustuslenkin, ja varmaan sen sinne lisäänkin, kunhan vain saan aikaiseksi. Matskuna laadukkaan oloista fleeceä, jonka löysin VillaUllasta ja samaisesta putiikista löytyi myös raidallinen resori ja krokotiilimerkki. Ompelin vielä takakappaleelle pätkän kuminauhaa, että pysyy haalari mukana menossa. Lapsen kommentti: "hyvä haalari!" :)



Nettitutulle lupasin neulasta merinosta S-kokoiset villikset ja mallia täytyi ensin tietty testata. Kyseessä on Tiuhtis-pöksyt, jonka ohjeen löytää ainakin Kestovaippainfon sivuilta. Äkkiseltään näyttävät valtaisilta, mutta eiköhän ne siitä käytössä pienemmiksi huovu. Malli on saumaton ja helppo neuloa. SIlmukointi vain tuotti päänvaivaa, mutta päivän pohdinnan jälkeen sekin ratkesi. Jälki ei vielä ollut järin kaunista, mutta eiköhän siinäkin harjoittelu auta.

Lanka: Patons merinovillalanka
Puikot: resorissa 4 ja sileällä 4,5
Malli: Tiuhtis-pöksyt
Muuta: Lankaa neuloin nyt ensimmäistä kertaa, mutta ei varmaan jää viimeiseksi. Oli todella mukavantuntoista puikoille. Oikein luksusta:)

Nämä on syntyneet edellisen postauksen jälkeen. Jotain aikaisempaa tuotantoa on vielä esittelemättä, mutta niistä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja: