keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Pöksyjä pöksyjä

Olen tässä itsekseni pohtinut, että käykö täällä enää ketään, kun on hiljaista kuin huopatossutehtaassa? Ilmoitelkaapa elostanne:)

Aikaisemmin keväällä on valmistunut parit pienehköt villapöksyt. Koko on jotain S:n ja M:n välimaastosta. Lankaakaan en muista mitä se sattui olemaan, mutta jotain ihanaista Rovaniemen käsityömessuilta ostettua ihanuutta joka tapauksessa. Puikot varmaan jotain 5 luokkaa. Ei voi enää muistaa.


Nämä toiset ovat ehkä hitusen isommat kuin edelliset. Lankana yksinkertaista hahtuvaa ja luultavasti olen neulonut nämä 4 puikoilla. Nämä on vähän tämmöiset väri-ilo housut. Kuvat on surkeita, tiedetään, mutta täällä ei ole kuvaustudiota ja melkein kaikki ikkunat on itään tahi pohjoiseen. Ulkona taas sataa milloin räntää, milloin vettä ja onpa luntakin nähty jo tälle vuodelle. Ehkä se taas tästä pikkuhiljaa kirkastuu, ja saadaan väritkin oikeille kohdilleen.


14 kommenttia:

Maj kirjoitti...

Tunnustan. Käyn täällä lueskelemassa. Edellisen postauksen haalari oli hieno. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa tänne eksyin, mutta varmaan käyn toistekin :) Hyvää syksyn jatkoa!

MaaritH kirjoitti...

Ilmoittaudun lukijaksi :) Löydyt blogilistaltani. Kommentointi on jäänyt turhan vähälle monessa blogissa, kun niitä ei voi tuon ohjelman kautta heittää. Luulisin?

Kate kirjoitti...

Hep. Käyn täällä kun on tullut päivityksiä, kommentteja jätän harmillisen harvoin. Mutta mukana keikutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin täällä käyn katseleen aina päivityksien tultua, blogilista kertoo. :) en muista enää sammelin blogin osoitetta.. Oletko päivitellyt sitä?

Anonyymi kirjoitti...

Mä käyn kans aina väilillä kattoo mita olet tuhertanu :D
TV Retu

Merith kirjoitti...

Sammelin blogi löytyy osoitteesta sammeli.vuodatus.net. Salasanan saa, kun pyytää sähköpostilla, mikäli sen on unohtanut;) Viimeisin päivitys on toukokuun viimeiseltä päiältä. Kuvittelin kyllä muka sinne muutakin laittaneeni, mutta on ilmeisesti jäänyt aikomiseksi.

Hieno juttu, kun täällä on uusiakin lukijoita:)

Altocumulus kirjoitti...

Täälläkin luetaan joka postaus. Käytän google readeria ja siten olen laiska kommentoimaan, kun pitäisi avata erillinen ikkuna ja sehän on niiiiin vaivalloista. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hupsista heijakkaa...Jostain mutkien kautta tupsahin tänne. Jatkampa lukemista..

Anonyymi kirjoitti...

..käydään mekin täällä ihastelemassa ja ikävöimässä sua

t. Anne, Janne ja masuasukki

Anonyymi kirjoitti...

Tulee käytyä kurkkimassa aina kun tätä blogia päivitetään! Tuo kommentointi vaan jää turhan vähälle. Hyvää syksyn jatkoa!

Freja kirjoitti...

Olen sysvykierroksen jälkeen käynyt lukemassa säännöllisen epäsäännöllisesti. :)

Virpi kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä :)

FairyNight kirjoitti...

Heippa. Pitää jättää puumerkki, että kävin lukemassa.
Mulla on kans tarkoitus aloittaa tässä lähiaikoina tuo Revontuli hartiahuivi xie langasta ja jos hahtuvastakin tekisi :)