torstai 26. maaliskuuta 2009

Koruja ja safaria

Tein tässä eräänä päivänä muutainpan korun. Matskuna on JUJUkerhosta saatu lahjushelmisetti. Aika raivostuttavaa puuhaa, mutta kun sen kerran aloitti, niin ei meinannut loppua tulla. Joka tapauksessa ainut koru, jonka kehtaa julkisesti esittää on tämä:


Tässähän nyt tietenki kävi niin, että jos jollakin sattuu olemaan tuommoista nyöriä kätköissään, eikä sitä ole tarvimassa niin mulle sen voi pientä maksua vastaan könkätä. 

Sitten sain ajatuksen kankaasta, joka siis entisessä elämässään ollut pussilakana. Pojan yöhousutilanne on melko kamala, ja minulla on metritolkulla valmiiksi pehmeää puuvillaa. Teimme siitä sitten pojan kanssa pökät. Kaavat löytyi 11-12/2008 Suuresta Käsityölehdestä. Ainut mutta siinä oli, että kaavat oli joustavalle kankaalle. Hätähän ei tokikaan ollut suuri. Otin ja lisäsin puolentoistasentin saumanvarat ja enemmän korkeutta vyötärölle. Ihan melko sopivat, vaikka kaava olikin 110cm. Poikahan täyttää vasta ens kuussa 3, mutta nämä housut tuppaa kohta olemaan jo lyhyet:D


Laitoin ohutta polvekenauhaa lahkeisiin, kun ei sitä leviää löytynytkään minun varastoista. Aika hämmästyttävää vai mitä;) 

Odotan miestä saapuivaksi kotiin. Mie neuloin SK3/2009 lehdessä ollutta Harmaata liiviä siihen tahtiin, että KnitPicksit irtos liimauksistaan. Saapii mies sen liimata kiinni, että hommat pääsee jatkumaan. 

Ei kommentteja: