sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Myssy

Sainpas valmiiksi sentään jotain :) vaikka täällä onkin pahan laatuinen startisis meneillään. Lisäksi vaivaa krooninen puikkopula, joka ilmenee siten, että oikean paksuisia puikkoja ei ole koko talossa. Täytyy ehkä mennä listan kanssa ostoksille maanantaina, koska muutoin se vihreä Isoveli jää muotoutumatta... Tämä olikin sellainen pieni ärsytys työ, joka täytyi saada äkkiä puikoille ja äkkiä niiltä myös pois. Tarvekin tämmöiselle pipolle oli kova. 

Suuri Käsityölehti 2/2008, malli 10 Vihreä myssy. 

Olen tehnyt tällä ohjeella jo aiemmin vihreän myssyn ja olin hamstrannut lankaa toiseenkin myssyyn. Ihme ja kumma en ole kerinnyt lankaa mihinkään muuhun soheltamaan. Tykkään Sandness Garn Alpakan pehmeydestä. Vähänhän se kutittaa, mutta muutoin on ihanaa. 

Malli: SK 2/2008, malli 10

Lanka: Sandnes Garn Alpakka, kaksi kerää valkoista, kaksinkertaisena

Puikot: 4mm Novitat ja 7mm Addit (40cm pyöröt)

Muuta: Tein mallikertaa vain 3 toistoa, kun pituus tuli sillä. Olisi pitänyt katsoa edellistä kertaa ja kaventaa samoin. Mutta eiköhän tästä tule ihan samalla tavoin pitoon menevä kapistus kuin edellisestäkin. 

Kuvaa tulee, kun päivä valostuu :) 

EDIT: Tässä on muutain kuva: 


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipotus!

Sari/ÄsHoo

Anonyymi kirjoitti...

Se on oikein hihano!

♥ Hannah kirjoitti...

Hieno pipo!

Luin tuon synnytystarinasi ja itku pääsi loppua kohti kun se oli niin järkyttävä mutta päättyi onnellisesti! Onnea jälkikäteen.

Hyvää viikonloppua! Ja naistenpäivää joka on huomenna!

♥ Hannah kirjoitti...

Unohdin mainita reaktiivi- ja happoväreistä.

Reaktiivivärejä löytyy esim. Emo-tuotannolta. Täällä Oulussa niitä voi ostaa Taitoshopista (Maakari) joka sijaitsee Rautatieaseman vieressä.

En ole vielä löytänyt nettikauppaa tai muutakaan kauppaa joka möisi happovärejä. Palaan tähän kun jututan opettajaani maanantaina!